Startpagina Home
 
Introductie
Waarom een visie?
Kansen!
Uitwerking ....
Palaceplein
Gevers Deynootplein
De Pier
Het Circustheaterplein
Tramremise/ Skotel
Noordelijke boulevard
Tramlus/ Touringcars
Mobiliteit
 
Wilt u op de hoogte blijven , laat dan hier uw e-mail adres achter.
Uw e-mail adres wordt alleen maar gebruikt om U op de hoogte te stellen van nieuws over plannen voor Scheveningen - Kust
Mailinglijst
Aanmelden
Afmelden

Vul uw e-mail adres in:


 
   


Waarom een visie?

Scheveningen staat in grote belangstelling engrootse plannen vanuit de gemeente zijn gepresenteerd.

Dat Scheveningen Bad na al die jaren een upgrading nodig heeft op termijn behoeft uiteraard geen betoog: stilstand is immers achteruitgang. Tot nu toe zijn de omzetten en bezoekersaantallen alleen maar gestegen, maar een kentering ligt op de loer. Scheveningen moet met zijn tijd mee gaan!

Het Comité Toekomst Schveningen Bad heft de ogen geopend na de uitspraken van wethouder Norder, dat er daadwerkelijk iets moet gebeuren. Het is tijd voor een grootscheepse "upgrading".

Met het plan dat uiteindelijk gepresenteerd wordt menen bewoners, ondernemers en vastgoediegenaren, die voor deze missie de handen ineen geslagen hebben, een grote stap in de goede richting gezet te hebben.

Er zijn veel oplossingen denkbaar; dit is een vizie op basis van de uitgangspunten van de gemeente maar uitgebreid met thema's behoud, upgraden en faceliften. Het doel van deze vizie is dat iedereen er achter staat. Uiteindelijk zal er nog jaren met ontwerpers gestoeid moeten worden over specifieke invullingen en oplossingen.